Kiemelt bejegyzés

Megérkezett az új dalom a Hamis tűz!

Megérkezett az új dalom a Hamis tűz !!! Ének, vocal : Erdélyi Csilla (Sheela) Dalszöveg: Balog Szabolcs (Sunnie Hudson) Zene, Hangsz...

2010. november 6., szombat

Hamvai P.G. és DJ Náksi ugyanazt tolja

Cikk by zene.hu

Jelentem erősítettünk a partyvonalon is. A péntekenként jelentkező DJ Náksi után az ajánló posztra "leigazoltuk" Hamvai P. G-t, aki keddenként tol nektek egy-egy klubhimnuszt. Most az az érdekes szituáció állt elő, hogy mindketten ugyanazt a dalt ajánlották, így összevontuk "őket" és egybe közöljük a muzsikát.


Afrojack Feat. Eva Simons - Take Over Control már a megjelenés hetében hatalmas kedvenc lett. Persze ez nem csoda miután Afro lemezeit elsők között játssza a világnak mentora, David Guetta - kezdi ajánlóját a Disco's hit lemezlovasa, aki 12 éves kora óta a szórakoztatóipar közelében tevékenykedik. 1994-ben már lemezeket pörgetett.

A holland ifjú titán ontja magából a jobbnál jobb dalokat. Ajánlatomban szereplő muzsikával a nyár elején állt elő, aminek nemrég jelent meg a klipje - zárta rövid gondolatát Hamvai P. G. A DJ keddenként este a Radio1-en játssza a kiváló zenéket, de előtte 18 órától minden héten a Zene.hu hasábjain is jelentkezik egy-egy zenével.

Náksi Attila hozzátette: Afrojack a Holland új hullám kiemelkedő művésze 11 éves kora óta foglalkozik zenével. A korai próbálkozások után 2007-ben döntött úgy hogy, Afrojack néven, bármi történik ő bizony híres és meghatározó lesz az elektronikus zenében.
Laza srác lehet, de az önbizalom nála tehetséggel is párosult:)

2008-ra már olyan nevek pörgették a remixeit és felvételeit mint David Guetta, Sidney Samson vagy Laidback Luke... és még mindig csak 19 éves... 2010-re messze túlmutat már a Holland elektronikus zenei szcénán, hiszen művészetét az egész világon elismerik, felvételei a klubok első számú kedvencei.
A DJ MAG TOP 100 -ban idén ő került új belépőként a legmagasabb helyre a 16-ra hatalmas sztárokat is megelőzve. Reméljük ezzel a megelőlegezett bizalommal élni is tud és még évekig meghatározója lesz az elektronikus világnak.
Új kislemeze amelyben Eva Simons énekel egy kellemes dal, de természetesen a clubmixekben előtör a fergeteges Afrojack hangzás is...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése