Kiemelt bejegyzés

Megérkezett az új dalom a Hamis tűz!

Megérkezett az új dalom a Hamis tűz !!! Ének, vocal : Erdélyi Csilla (Sheela) Dalszöveg: Balog Szabolcs (Sunnie Hudson) Zene, Hangsz...

2010. november 23., kedd

Újabb botrány! Hamisított Michael Jackson...

A tavaly elhunyt énekes hivatalos honlapján mától ingyen meghallgatható Jackson új száma, a Breaking News. UPDATE: A felvételen egyesek szerint nem is Michael Jackson énekel, a kiadó azonban biztos az igazában.

Michael Jackson első posztumusz, korábban nem hallott új számokat tartalmazó albuma, a nemes egyszerűséggel csak Michaelre keresztelt lemez december 14-én jelenik majd meg. Ezen lesz hallható a Breaking News című szám is, melyet 2007-ben rögzített New Jerseyben, és végleges verziója Jackson tavalyi halála után készült el. A dalt nézd meg itt:
UPDATE: A Sony Music rögtön magyarázkodásra is kényszerült, miután Jackson két unokaöccse, TJ és Tarryl Jackson (Tito Jackson fiai) is a Twitteren azt írták, hogy szerintük nem is Jackson énekel a felvételen, hanem egy hozzá hasonló hangú ember. A Sony reagálásában azt írta, hogy "teljesen biztos" abban, hogy maga Michael Jackson hallható a Breaking Newsban.

Hétfőn Jackson anyja, Katherine, és két idősebb gyereke is alátámasztottál hírt, miszerint az albumon vannak hamisított számok. Hozzájuk csatlakozott, két unokaöccse, sőt nővére, Latoya Jackson is. Véleményük szerint a Breaking News-ban hallható vokálok régebbi felvételek, még a mikrofonba lihegés is gondos utómunka eredménye. Jackson fiának véleménye talán a mérvadó, hiszen ő jelen volt, mikor a szóban forgó számot a stúdióban rögzítették, és szerinte a dalban hallható vokál nem egyezik azzal, aminek felvételekor jelen volt.

Egyes rajongók szerint a pletyka nem feltétlenül igaz, Jacksont sokszínű hanggal áldotta meg a teremtő, és lemezről lemezre képes volt megújulni. Az is nyilvánvaló, hogy az utómunkálatok folyamán szinte bármiből ki lehet hozni bármit. Ez mindkét oldal fő érve, hiszen ezzel az erővel (erős túlzással élve) szavanként még új szöveget is összevághatnának a modern technika segítségével.

A szóban forgó lemez december 14.-én jön ki, és bár a Sony tagadja, hogy meghamisította volna a vokálokat, a rajongók döntik majd, kinek az oldalára állnak. Katherine Jackson pedig, hogy a rajongók ne pártoljanak el teljesen a popsztártól, közzétett Jackson honlapján egy még ki nem adott számot, amivel felhívja a figyelmet a Michael névre keresztelt album (részleges) eredetiségére.



Akármit is mondanak egy biztos Michael zseniális volt,és ez a szám is őt tükrözi!Szerintem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése